bsilogo

bsi_moonlight_pieniLuukut ja ikkunat

BSI valmistaa Moonlight -kansiluukut sekä ikkunat kaiken tyyppisiin veneisiin. Valikoimissa on suuri määrä vakiokokoja purje- ja moottoriveneisiin tarkoitettuja tuotteita. Tilaustyönä voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisia ikkunoita sekä luukkuja. Tutustu BSI-tuotteisiin oheisista linkeistä:  SKYLIGHT ja Kulkuluukkuihin

andersen-winches-logo-large

Vinssit ja helat

andersenTanskalainen Andersen on jo vuosikymmeniä ollut tunnettu kiiltävistä teräsvinsseistään.

Nerokkaan valmistustapansa ansiosta Andersen teräsvinssit ovat erittäin kevyitä, kestäviä ja pienen huollontarpeensa vuoksi ainutlaatuisia tuotteita.

Teräsrumpu on puristamalla muokattu haponkestävistä teräsputkista. Rummussa olevat ”juomut” antavat kiillotetulle rummulle vertaansa vailla olevan pidon sekä käyttöiän. Vinssi ei kuluta  köyttä kuten karhennetut vinssirummut.

  • Vinssit sopivat hyvin sekä peruspurjehtijoille, kilpailijoille, yksirunkoisiin ja monirunkoisiin purjeveneisiin.
  • Hyvin laaja valikoima erikokoisia vinssejä  sekä itsekelaavina että ilman itsekelausta.
  • Useimmat Andersen vinssimallit voidaaan jälkeenpäin varustaa sähkömoottorilla.
  • Moottoreita on myös litteitä harjattomia malleja mikä mahdollistaa asenneuksen myös kannen yläpuolelle , heti vinssin alle.
  • Isommat vinssit voidaan varustaa myös hydraulimoottorilla.

Lataa Englanninkielinen opas PDF-muodossa  ja lähetä kysely meille oikean laitetyypin löytämiseksi.

ronstan

ronstanblogRonstan on vanha ja tunnettu  Australialainen helavalmistaja, jonka valikoimiin kuuluvat nykyään myös Tanskalainen Frederiksen sekä vinssivalmistaja Andersen.

Ronstan on Tanskalaisten yritystensä kautta saanut entistä suuremman osuuden maailmanlaajuisesta helakaupasta myös Euroopassa. Osa tuotannosta valmistetaan Tanskassa ja suuri osa Eurooppaan tulevasta tavarasta toimitetaan Tanskasta.

Ronstan tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja Olympia- ja VOR purjehtijat ovatkin nykyään Ronstan tuotteiden uskollinen käyttäjäryhmä. Erittäin suuri valikoima purjevene heloja sekä rikitarvikkeita moneen eri käyttötarkoitukseen aina suuriin yli 100 jalan jahteihin saakka.

Myös muita purjehdustarvikkeita; vaatteita, märkäpukuja, trapetsiliivejä, laukkuja, reppuja, jalkineita, kelloja, hanskoja jne. kuuluu Ronstanin tuotevalikoimaan. Tunnettu innovatiivinen Ronstan tuote on mm.  Ballslide isopurjeen ratsastaja. Kuulalaakeroitu vaunu mikä toimii ilman erillistä kiskoa. Löydät Ronstan PDF:t oheisesta linkistä

reckmann

Nauticexpo

Reckmann Rigging Hydraulics hydrauliikka-komponentit

Reckmann Rigging Hydraulics on innovatiivinen yritys, jolla on laaja kokemus venehydrauliikan toteutuksista. Reckman sylinterit, pumput, mastotunkit, kikit yms. ovat erittäin korkealaatuisia ja valmistetaan Euroopassa. Vanhemmat tuotteet tunnetaan myös nimellä ”Holmatro marine hydraulics”, mikä on alkuperäinen valmistaja.

 

 

 

JP3 ohjauslaitteet ja peräsinlaakerit

JP3 on valmistaa ohjauslaitteita, peräsinheloja, peräsinlaakereita kaiken tyyppisin aluksiin yli 30 v. kokemuksella. Tyypillisiä asiakkaita ovat suurten Jahtien valmistajat kuten esim. Baltic Yachts ja Nautor Swan. JP3 toimittaa myös erikoisrakenteet titaanista ja hiilikuidusta. Useat venetehtaat suosivat JP3 -peräsinlaakereita.