Raymarine_tuotekuvaraymarine-by-flir-logo-rgb

Toimitamme Raymarinen kaikkia merielektroniikan tuotteita.

Konsultoimme asennuksen ja käyttöönoton ja myös asennamme uusia laitteita. Aina ei kaikkia vanhoja laitteita tarvitse vaihtaa uusiin vaan monet vanhat anturit ovat yhteensovitettavissa uusien laitteiden kanssa.

Monitoimintoiset navigointiratkaisut

Päivitä vanhat laitteet uusiin versioihin ja ota käyttöön Raymarinen navigointiteknologian hyödyt käyttämällä monitoiminäyttöjä.

Asianmukainen karttaplotteri tuo mukanaan turvallisuuden tunteen veneilyyn kun tiedät aina tarkalleen,  missä olet. Käytä itsenäisenä kaikki toiminnot (kartta, tutka ja kaikuluotain) yhdistävänä ratkaisuna tai laajenna navigointilaiteverkoksi, joka voi sisältää useampia näyttöjä, CHIRP DownVision™- ja CHIRP SideVision™-kaikuluotaimia, lämpökameroita ja paljon muita.

Mittarinäytöt

Raymarine tarjoaa kattavan valikoiman mittarinäyttöjä, joista löytyy sopiva ratkaisu olipa vaatimus mikä tahansa – valitse sopiva ratkaisu kompakteista mutta tehokkaista Raymarine i40 -mittarinäytöistä huippuluokan kookkaalla näytöllä varustettuhin Raymarine i70 -mittarinäyttöihin. Lue lisää mittarinäyttöjen eroista ja opi kuinka voit verkottaa useita mittareita toisiinsa SeaTalkNG-väylän avulla.

Autopilotit

Palkitut Evolution-autopilotit yhdistävät Raymarinen autopilottiasiantuntemuksen, FLIR Systems -yhtiön tuotekehitysosaamisen sekä kehittynet ilmailu- ja avaruusteknologian ohjausratkaisut ja teknologian ja 9-akselisen kiihtyvysanturin – lopputuloksena autopilotti joka ei tarvitse käytännössä juuri lainkaan kalibrointia ja joka tarjoaa ylivertaisen ohjaustarkkuuden.

Päivitys uuteen versioon

Jos veneessäsi on jo Raymarine, päivitys uuteen versioon on varsin helppoa. Raymarinella on muunninyksikkö, jolla vanhat anturit saadaan toimimaan uudessa järjestelmässä, ilman hankalia antureiden vaihtoa.

Raymarine wireless – langattomat mittarit.

Aiemmin Tack-Tick tuotemerikillä valmistettu langaton mittaristo tarjoaa tiettyjä etuja johdoilla toisiinsa liitettyihin laitteisiin nähden. Nämä mittaristot ovat yhteensovitettavissa CAN , NMEA2000 ja SeaTalk tiedoille.

Kilpapurjehtijoinen suuresti arvostavat Micro Compass ja Race Master kuuluvat myös näihin ainutlaatuisiin huipputuotteisiin.

PYYDÄ TARJOUS TÄÄLTÄ