209_0924_10-387Facnor on maailman johtava rulla- ja reivauslaitteiden valmistaja ja tunnetaan korkeasta teknologiastaan ja purjehdusalan innovaatioistaan. Facnor
valmistaa erittäin suuren valikoiman luotettavia purjeiden reivaamiseen sekä muuhun käsittelyyn tarkoitettuja laitteita kuten:

– Genuarullat, fokkarullat, sähkörullat, genaakkerirullat, code 0 rullat jne.

– Isopurjeen mastokiskot ja -vaunut, isopurjeen rullauslaitteet mastoon

– Nostin- ja reivilukot

– Genaakkeripuomit ja Custom tuotteet.

– Ympäristörakentaminen ja arkkitehtuuri

Lataa PDF-tiedostot täältä FACNOR PRODUCTS

Flat Deck _ 2365FD sarja Flatdeck, matala, liinalla kelaava rumpu, ainoana maailmassa

– Liinarumpu tarjoaa lukuisia etuja: Rummulla sotkeentumaton liina, liinan ansiosta rumpu on matala > pidempi etuliikki, helpompi kulkea keulassa rummun yli

– Leveämmän rummun ansiosta saadaan suuri vääntömomentti ESITE

– LS/LX/RX sarja, perinteinen köysirumpu tarjoaa varmatoimisia ja monipuolisia asennusmahdollisuuksia. LS peruslaitteet ovat hinnaltaan edullisia.

– Kaikissa Facnor rullalaitteissa etuharus on täysin erillinen osa laitetta. Tämä erillinen harus mahdollista hyvin monipuoliset asennusmahdollisuudet.

img_1454334876– Laite on mahdollista asentaa/purkaa  maston ollessa pystytettynä.

– Olemassa oleva keulaharus on mahdollista käyttää asennukseen.

Laite soveltuu erityppisille vaijereille ja rodeille. Vanttiruuvi on mahdollista asentaa rummun sisään. Facnorin Genakkeri rullat ja Code 0 rullat soveltuvat kaikenkokoisiin purjealuksiin. Nämä laittet ovat teknologialtaan alan huippua ja siksi niitä käytetään yleisesti maailman vaativimmissa purjehduskilpailuissa.