Rikitarvikkeet, vaijerit ja köydet

Asennamme tekemiimme rikeihin aina alan parhaat tarvikkeet. Monikymmenvuotisen kokemuksemme perusteella osaamme valita sopivat rikitarvikkeet juuri Teidän tarpeisiinne.

Saat meiltä laajan valikoiman valssaamalla puristettavia vaijeripäätteitä ruostumattomille vaijereille aina 2 – 10 mm asti. Toimitamme myös suuremmat vaijerit ja Rodit tilaustyönä.

  • Puristamme talurit päätteet ja koussit sekä fallikuulat nostimiin .
  • Teemme ja toimitamme monenlaisia vaijerita eri käyttötarkoituksiin.

bsilogo

bsirods
BSI Rigging System

BSI valmistaa OS Wire Rigging sekä BSI Rod Rigging rikitarvikkeet. Rikituotteita tehdään kaiken kokoisille veneille.

BSI – Easy Lock -köysilukot ja skuuttitaljat

BSI valmistaa Easy Lock köysilukkoja, joita on neljää eri kokoa köysille 6 – 14 mm aina 1400 kg SWL asti. (SWL = turvallinen työkuorma) venekokoon ollessa maksimissaan 70 jalkaa.

Lukkoja on saatavilla yhdistettynä yhdestä-viiteen lukkoon. Värejä ovat musta sekä hopea/harmaa.

– Easy Matic on kaksinopeuksinen isopurjeen jalus-talja.

Taljaa on kahta eri kokoa: Koko 1 soveltuu 32 –jalan veneille ja koko 2, korkeintaan  42 -jalan veneille. Välityssuhteet ovat:  4:1/2:1 , 6:1/3:1 ,  8:1/4:1

bluewave

stay-slyder-47-1080x1440RIGGING HARDWARE

Tanskalaisen laatutoimittajan Blue Waven valikoima kattaa perinteisen tarjonnan lisäksi rakennusteollisuuden tarpeet. Laadukas ympäristörakentaminen edellyttää pitkää kokemusta säänkestävyydestä sekä haastaa kestävyyslaskennan.

Lataa katalogi täältä 

 

 

selden-logo

225.f96957369257fb68b5932b568bd13730

 

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-11-10-kello-17-15-42

Seldén valmistaa suuren määrän erilaisia laadukkaita vaijeripäätteitä sekä rikitarvikkeita. Aiemmin Hasselfors tuotemerkillä tehdyt tarvikkeet kuuluvat nykyään Seldén yhtiöihin.

Vaijerit , Rodit

Ostamme vaijerit tunnetuilta ja luotettavilta Eurooppalaisilta toimittajilta.

  • Varastoimme 2- 10 mm HST vaijerit 1×19 lankaa, sekä 7×19 lankaa
  • Toimitamme tilauksesta myös muita kokoja ja laatuja kuten Dyform(Compac)
  • Rodeja toimitamme myös tilauksesta

Tuff Luff keulaharusprofiilit

Kaksiuraiset keulaharusprofiilit saatavana täydellisenä sarjana tai pelkkänä muoviprofiilina ilman heloja. Kokoja on useita, aina 16 mm vaijeriin ja rodiin asti. Uutuutena Tuff -Luff Aero 8 tai 10 mm vaijeriin..

boomqBACKSTAY FLICKER – RBS BATTENS

Takastaagin nostajalatta  on erikoisvalmisteinen UV suojattu Epoksi-E-lasi latta.

Latta nostaa takastaagin purjeen ahvenselän yli, kun staagia löysätään. Staagina käytetään silloin yleensä kevyttä 100% Dyneema köyttä mutta vaijeri toimii myös.

Boomkicker

Yksinkertainen ja nerokas puominkannatin venekokoon  4 – 11 m. Ei kuluvia osia, noste perustuu lasikuitujouseen, joka taipuu mutta ei  taitu. Edullinen hankkia ja helppo asentaa.

Pakkauksessa kaikki tarvittavat helat.

reckmanlogoReckmann Rigging Hydraulics hydrauliikka-komponentit

Reckmann Rigging Hydraulics on innovatiivinen yritys, jolla on laaja kokemus venehydrauliikan toteutuksista. Reckman sylinterit, pumput, mastotunkit, kikit yms. ovat erittäin korkealaatuisia ja valmistetaan Euroopassa.

Vanhemmat tuotteet tunnetaan myös nimellä ”Holmatro marine hydraulics” , mikä on alkuperäinen valmistaja.

pfeifferPfeiffer Marine -venetarvikkeet

Pfeiffer Marine on yli 40 vuoden ajan valmistanut laadukkaita venetarvikkeita. Tyypillisiä Pfeiffer tuotteita ovat alumiinista valmistetut helat; puomihelat, kiskot, varvaslistat sekä kansihelat.

 

marinetechMarinetech venetarvikkeet

Marinetech on yksi euroopan suurimmista RST teräksestä valmistettujen venetarvikkeiden toimittaja. Tyypillisiä tuotteita ovat sakkelit, hakaset, saranat, kansihelat sekä kiinnitystarvikkeet. Keskusvarastossa on yli 4000 korkealaatuista tuotetta, valmiina nopeaan toimitukseen.

Saat meiltä laajan valikoiman valssaamalla puristettavia vaijeripäätteitä ruostumattomille vaijereille aina 2 – 10 mm asti . Toimitamme myös suuremmat vaijerit ja Rodit tilaustyönä .

Puristamme talurit päätteet ja koussit sekä fallikuulat nostimiin . Teemme ja toimitamme monenlaisia vaijerita eri käyttötarkoituksiin.

KÖYDET

sodebo_trimaran

Valikoimamme kattaa runsaan tarjonnan harrasteveneilystä kilpakäyttöön.

Saat meiltä aina konsultoinnin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Laaja kokemuksemme on käytössäsi kun valitset veneellesi parasta köysitoimittajaa.

liros-logo-urs-2012-jpg

ropes2on Saksalainen, ehkä Euroopan tunnetuin köysivalmistaja ja se on erikoistunut veneköysien valmistukseen. Yli 160 v toiminut yritys valmistaa helppohoitoisia ja kestäviä köysiä peruskäyttöön sekä teknisiä erikoisköysiä vaativaan kilpakäyttöön.Liros valmistaa lisäksi perinteisiä hamppuköysiä sekä hamppu -jäljitelmäköysiä perinnealuksiin.Saat meiltä Liros -köysiä myös rakentamisen, teollisuuden, merenkulun sekä monen muun alan tarpeisiin. Esim täysmustat köydet ja tarvikkeet ovat suosittuja teattereiden näyttämöillä lähes näkymättöminä nostimina lavasteiden joukossa.

LATAA LIROS KATALOGIT TÄÄLTÄ>>

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-11-10-kello-17-25-16Hampidjan on erikoistunut Dyneema -köysien tuotantoon. Erityisen vahvat DynIce -dyneemaköydet kattavat kaikki laatuveneilyn tarpeet.

– Osaamme varmasti tarjota sinulle aina oikean ratkaisun järkevään hintaan.

– Hampidjan veneköydet ovat vain osa DynIce -köysituotannosta.

– Muita köysituotannon aloja ovat mm. Offshore

  • Rakentaminen
  • Teollisuus
  • Merenkulku
  • Kalastus
  • Puolustusvoimat

Vaijerit on hyvin monessa tapauksessa korvattu kevyillä ja erittäin vahvoilla Dyneema tuotteilla. Dyneema on vettä kevyempää ja näin ollen se kelluu.

lancelin_logo

Näyttökuva 2017-03-29 kello 14.20.55

lancelin

Lancelin köysivalikoima vaativalle purjehtijalle. Lataa katalogi täältä

Muut merkit

Toimitamme myös muiden valmistajien köysiä käyttötarkoituksien mukaan.

PYYDÄ TARJOUS TÄÄLTÄ