ronstan

Ronstan on vanha ja tunnettu  Australialainen helavalmistaja, jonka valikoimiin kuuluvat nykyään myös Tanskalainen Frederiksen sekä vinssivalmistaja Andersen.

Ronstan on Tanskalaisten yritystensä kautta saanut entistä suuremman osuuden maailmanlaajuisesta helakaupasta myös Euroopassa. Osa tuotannosta valmistetaan Tanskassa ja suuri osa Eurooppaan tulevasta tavarasta toimitetaan Tanskasta.

Ronstan tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja Olympia- ja VOR purjehtijat ovatkin nykyään Ronstan tuotteiden uskollinen käyttäjäryhmä. Erittäin suuri valikoima purjevene heloja sekä rikitarvikkeita moneen eri käyttötarkoitukseen aina suuriin yli 100 jalan jahteihin saakka.

Myös muita purjehdustarvikkeita; vaatteita, märkäpukuja, trapetsiliivejä, laukkuja, reppuja, jalkineita, kelloja, hanskoja jne. kuuluu Ronstanin tuotevalikoimaan. Tunnettu innovatiivinen Ronstan tuote on mm.  Ballslide isopurjeen ratsastaja. Kuulalaakeroitu vaunu mikä toimii ilman erillistä kiskoa. Löydät Ronstan PDF:t oheisesta linkistä